Timişoara. RO Vaccinare oferă detalii despre Maratonul vaccinării: 10.000 de oameni în 3 zile

  • Reprezentanţii RO Vaccinare au oferit detalii despre acţiunea Maratonul vaccinării care va fi organizată la Timişoara în perioada 23 aprilie-25 aprilie.
  • Miza este mai importantă decât orice medalie, 10.000 de oameni vaccinaţi, scrie pe pagina de Facebook a platformei.
692 afișări
Imaginea articolului Timişoara. RO Vaccinare oferă detalii despre Maratonul vaccinării: 10.000 de oameni în 3 zile

Sursa foto: Mediafaxfoto

Reprezentanţii RO Vaccinare au oferit detalii despre acţiunea care va avea loc la finalul săptămânii la Timişoara. Vor fi trei zile de vaccinare, fără întrerupere, cu 30 de fluxuri şi la finalul căreia 10.000 de oameni ar putea fi vaccinaţi.

„23-25 aprilie: Un adevărat maraton, cu o miză mai importantă decât orice medalie! 3 zile (non-stop) x 30 de fluxuri = 10.000 de oameni vaccinaţi cu Pfizer la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timişoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22) La finalul maratonului, răsplată vor fi îmbrățișările celor dragi, întâlnirile cu prietenii, minunatele spectacole de teatru, concertele electrizante, meciurile favorite, totul într-o lume mai sigură! Maratonul vieții! Maratonul vaccinării”, scrie pe pagina RO Vaccinare.

Acţiunea va fi realizată cu voluntari. Este o acţiune de voluntariat fără precedent, anunţă organizatorii.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. Pentru participare ai nevoie de o simplă programare: programare.vaccinare-covid.gov.ro. Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI Aurel Mogoșanu. Participă și tu la acest maraton salvator. Doar împreună suntem învingători. Pune umărul pentru Timișoara”, mai scrie pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici