Titus Corlăţean: Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient epidemia

Preşedintele interimar al Senatului, Titus Corlăţean, face apel la PNL şi Guvernul Orban să fie responsabili: „Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient combaterea epidemiei”.

590 afișări
Imaginea articolului Titus Corlăţean: Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient epidemia

În contextul evoluţiilor actuale legate de epidemia de coronavirus, PSD face apel către PNL şi Guvernul Orban la responsabilitate, scrie Titus Corlăţean pe Facebook.

Potrivit acestuia, în aceste zile, prioritatea tuturor decidenţilor politici trebuie să fie sănătatea şi siguranţa cetăţenilor şi orice jocuri politice trebuie să înceteze.

„România este vulnerabilă în faţa epidemiei din cauza crizei politice prelungite. Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient combaterea epidemiei. Solicităm guvernului şi autorităţilor responsabile să transmită de urgenţă Parlamentului pachetul de măsuri legislative necesare pentru gestionarea crizei de sănătate publică cu care ne confruntăm. Este timpul ca toate forţele politice să acţioneze unitar astfel încât statul să aibă un răspuns coerent şi cât mai puţine vieţi să fie puse în pericol. România are nevoie de responsabilitate şi de fapte. Mai puţină politică şi mai multe acţiuni concrete pentru sănătatea şi siguranţa cetăţenilor”, scrie Corlăţean.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici