Trump vrea să ia măsuri în privinţa cetăţenilor americani blocaţi de pandemie peste graniţe. Americanii care au COVID-19 nu se vor întoarce în ţară

  • Un înalt oficial a declarat pentru Reuters că Donald Trump vrea să implementeze un nou proiect de lege
  • Proiectul vizează pe cetăţenii americani blocaţi de pandemie în afara graniţelor ţării
  • Dacă sunt suspecţi sau bolnavi de COVID-19, nu au voie să se întoarcă în SUA
520 afișări
Imaginea articolului Trump vrea să ia măsuri în privinţa cetăţenilor americani blocaţi de pandemie peste graniţe. Americanii care au COVID-19 nu se vor întoarce în ţară

Sursa foto: profimedia

Un înalt oficial american a declarat pentru Reuters că Donald Trump vrea să implementeze un proiect de lege care vizează pe cetăţenii americani blocaţi de pandemia de coronavirus în afara graniţelor ţării. Cetăţenii care au contractat noul virus nu vor putea să se reîntoarcă în SUA. Proiectul nu este încă finalizat şi poate suferi schimbări până va fi lansat în forma finală.

Donald Trump a impus o serie de restricţii extinse asupra imigraţiei de la începutul pandemiei de coronavirus. Unele proceduri legale de imigraţie au fost suspendate iar autorităţile de frontieră din SUA au avut acordul de a deporta rapid migranţii prinşi la graniţă fără birocraţia standard.

Oficialii guvernului american sunt îngrijoraţi de cei care au dublă cetăţenie. Dacă criza de sănătate se va agrava în Mexic, aceştia vor imigra în SUA şi vor pune mai multă presiune pe sistemul medical suprasolicitat, relatează The Guardian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici