Un bărbat cu insuficienţă respiratorie a murit la spital, în Sibiu. Autorităţile exclud varianta COVID-19

Un bărbat de 40 de ani, transferat de la Spitalul Militar, la Spitalul de Urgenţă Sibiu, cu suspiciune de embolie pulmonară, a murit la Terapie Intensivă la circa două ore după transfer. Autorităţile exclud, în acest moment, coronavirusul şi spun că nu se încadra în criteriile clinice de boală.

4815 afișări
Imaginea articolului Un bărbat cu insuficienţă respiratorie a murit la spital, în Sibiu. Autorităţile exclud varianta COVID-19

Un bărbat cu insuficienţă respiratorie a murit la spital, în Sibiu. Autorităţile exclud varianta COVID-19

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost transferat de la Spitalul Militar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu în data de 4 martie şi a murit la câteva ore după ce a ajuns la ATI.

„A fost infirmată embolia pulmonară de care era suspicionat, iar diagnosticul a fost de bronhopneumonie şi insuficienţă respiratorie acută a căilor respiratorii. Pacientul nu se încadra în criteriile epidemiologice stabilite privind testarea pentru coronavirus şi nu îndeplinea nici criteriile clinice în acest sens. Bărbatul a fost internat în cadrul secţiei ATI, unde starea sa s-a degradat rapid, pacientul intrând în stop cardio-respirator neresuscitabil”, spun reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală, fiind în derulare o anchetă a organelor abilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici