Un deputat a fost diagnosticat cu coronavirus în Franţa

Deputatul republican francez Jean-Luc Reitzer a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, informează BFM TV.

1877 afișări
Imaginea articolului Un deputat a fost diagnosticat cu coronavirus în Franţa

Un deputat francez a fost diagnosticat cu coronavirus

Reitzer a fost internat la Terapie Intensivă, întrucât suferă de probleme respiratorii severe şi va fi ţinut sub observaţie de către medici.

Autorităţile franceze au anunţat că numărul persoanelor infectate a crescut cu 138 în doar 24 de ore, astfel că numărul total de infecţii raportate la nivel naţional a ajuns la 423.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici