Un nou oraş din judeţul Cluj şi alte cinci comune intră în scenariul roşu din cauza Covid-19

În oraşul Huedin şi în alte cinci comune din judeţul Cluj se vor închide restaurantele, masca va fi obligatorie în toate spaţiile publice, iar şcolile vor face doar cursuri online începând de miercuri din cauza creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2.

4475 afișări
Imaginea articolului Un nou oraş din judeţul Cluj şi alte cinci comune intră în scenariul roşu din cauza Covid-19

Un nou oraş duin judeţul Cluj şi alte cinci comune intră în scenariul roşu din cauza Covid-19

Potrivit Prefecturii Cluj, rata de incidenţă cumulată a cazurilor Covid- 19 în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori în oraşul Huedin şi în comunele Apahida, Baciu, Borşa, Chinteni şi Jichişu de Jos. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a aprobat luni decizia prin care s-a dispus ca, începând de miercuri, pe o perioadă de 14 zile, să se instituie obligaţia purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise.

De asemenea, restaurantele şi cafenelele vor fi închise, iar organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi concerte vor fi interzise. Tot închise vor fi barurile şi cazinourile.

Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din oraşul Huedin şi din comunele Apahida, Baciu, Borşa, Chinteni şi Jichişu de Jos vor intra în scenariul trei de funcţionare, ceea ce înseamnă că elevii vor participa doar la cursuri online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici