Un tânăr din Galaţi a fost amendat pentru că a vrut să-şi vadă prietenii. El trebuia să fie în carantină

  • Un tânăr din judeţul Galaţi a fost amendat pentru că a vrut să-şi viziteze prietenii.
  • Jandarmii l-au găsit într-o staţie de autobuz şi, după ce au făcut verificări, au aflat că tânărul trebuia să fie în carantină la domiciliu deoarece venise recent dintr-o ţară aflată în zona galbenă.
1324 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Galaţi a fost amendat pentru că a vrut să-şi vadă prietenii. El trebuia să fie în carantină

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Cuza Vodă, a fost amendat de jandarmi pentru că nu a respectat carantina. El trebuia să stea izolat la domiciliu deoarece venise recent dintr-o ţară aflată în zona galbenă. Marţi seara, jandarmii l-au găsit într-o staţie de autobuz în timp ce încerca să se ascundă de patrulă.

„Jandarmii aflaţi în misiune de asigurare a ordinii publice şi verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o staţie de autobuz din localitate un tânăr care încerca să îşi ascundă privirea. Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează menţiunea persoană aflată în carantină. Din verificările făcute de oamenii legii a rezultat faptul că tânărul a intrat în ţară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, aşa cum a declarat în formularul completat la punctul de intrare în ţară. Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit acasă şi dorea să viziteze doi prieteni”, au anunţat jandarmii gălăţeni.

Tânărul gălăţean a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.200 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici