Ungaria ridică restricţiile pentru persoanele vaccinate

  • Ungaria a relaxat măsurile pentru persoanele vaccinate sau vindecate după covid.
  • Posesorii cardurilor de imunitate pot intra în săli de cinema, restaurante sau hoteluri.
  • Ungaria a folosit şi seruri venite din Rusia sau China pentru campania de vaccinare.
820 afișări
Imaginea articolului Ungaria ridică restricţiile pentru persoanele vaccinate

Ungaria ridică restricţiile pentru persoanele vaccinate

Vaccinul înseamnă libertate. Un lucru pe care, de azi, l-au aflat şi milioane de maghiari.

Toţi cei care au primit o doză de vaccin sau sunt vindecaţi au primit un card de imunitate. Pentru ei, restaurantele, muzeele, sălile de sport şi alte locaţii şi-au deschis uşile.

Eva Maroszan locuieşte în Budapesta şi s-a pus la coadă la grădina zoologică de la prima oră.

„A fost groaznic să stăm închişi. Acum, că totul s-a deschis, este ceva înălţător”, a spus Eva Maroszan, locuitoare Budapesta.

„Grădina Zooloică arată cel mai bine când e plină de vizitatori, când mulţi oameni vin să vadă animalele şi să se simtă bine. În sfârşit, acest moment a venit”, a afirmat Zoltan Hanga, purtător de cuvânt Grădina Zoologică.

Ungaria a administrat până acum peste patru milioane de doze de vaccin şi a imunizat, parţial sau total, 40 la sută din populaţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici