Vaccinul ROR împotriva COVID-19, indicat persoanelor de peste 40 de ani

  • Cercetătorii spun că nivelurile de anticorpi sunt invers corelate cu severitatea la pacienţii cu COVID-19
  • Vaccinul este indicat pentru persoanele de peste 40 de ani
  • Sunt necesare două doze la distanţă de cel puţin 28 de zile
2396 afișări
Imaginea articolului Vaccinul ROR împotriva COVID-19, indicat persoanelor de peste 40 de ani

Avem un alt posibil vaccin care ne-ar putea proteja de coronavirus. Un studiu American spune că vaccinul împotriva rujeolei (MMR) ar putea să ne ferească de Sars Cov 2.

Studiul a fost făcut cu 80 de persoane împărţite în două grupuri. Un grup din SUA cu anticorpi MMR din vaccinul pe care l-au făcut în trecut cu MMR 2 şi alte 30 de personae fără vaccin MMR2, dar cu anticorpi de la boli precum rujeola, rubeola sau oreion. Oamenii de ştiinţă arată că  nivelurile de anticorpi sunt invers corelate cu severitatea la pacienţii cu COVID-19.

La prima vedere  vaccinul este indicat pentru persoanele de peste 40 de ani şi sunt necesare două doze la distanţă de cel puţin 28 de zile.

 


 

 

 

 

 

 

 


 

158988

 



Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici