Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea la cabinetele medicilor de familie nu se va face prin programare pe platformă

Vaccinarea prin cabinetele medicilor de familie nu se va face prin programarea pe platformă, a anunţat marţi coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, Valeriu Gheorghiţă.

705 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea la cabinetele medicilor de familie nu se va face prin programare pe platformă

Gheorghiţă: Vaccinarea la cabinetele medicilor de familie nu se va face prin programare pe platformă

„Vaccinarea prin cabinetele medicilor de familie nu se va face programare pe platformă. Fiecare medic de familie, după modelul vaccinărilor antigripale, sezoniere, îşi face catagrafia pacienţilor proprii şi zilnic va programa un număr fix de persoane şi va efectua vaccinarea persoanelor respective, datele în schimb este obligatoriu să fie centralizate în Registrul Electornic Naţiponal al Vaccinării”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Acesta a anunţat că după începerea vaccinării în cabinetele medicilor de familie va demara şi o acţiune de vaccinare la sediile unor firme.

„Persoanele care vor fi vaccinate în aceste centre ale marilor operatori economici fac parte din rândul angajaţilor. Parte dintre operatorii economici şi-au exprimat disponibilitatea de a menţine centrul deschis şi pentru restul populaţiei, aşa încât depinde de la un operator la altul dacă primeşte şi persoane din rândul populaţiei generale atunci evident că va fi disponibilă pentru programare în platformă şi se va configura acel centru, dacă vorbim doar de vaccinarea personalului propriu acest lucru va fi suspus analizei, încă nu s-au finalizat detaliile”, a mai spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici