Variante de tranzitare a zonelor carantinate din Timiş

  • Au fost anunţate variantele de tranzitare a zonelor carantinate din judeţul Timiş.
  • Timişoara, Moşniţa Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăviţa au intrat în carantină de la miezul nopţii, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.
593 afișări
Imaginea articolului Variante de tranzitare a zonelor carantinate din Timiş

Variante de tranzitare a zonelor carantinate din Timiş

Au fost stabilite următoarele variante de tranzitare a zonelor carantinate:

  • DN 6 Remetea Mare-Centura Ocolitoare a municipiului Timisoara- DJ 691-urcarea pe Autostrada A1
  • DN 6 Remetea Mare-Centura Ocolitoare a municipiului Timisoara-DN 69-Drum legătura Calea Aradului- CaleaTorontalului -DN 6 Timisoara-Sânicolau Mare
  • DN 59 Jebel- DJ 693B Liebling-Stamora Romană-DJ 592A Otvesti- Sacosul Turcesc-DJ 592 Buziaş

Conform Poliţiei Timiş, transportul rutier de mărfuri cu vehicule, având gabaritul de peste 3,5 tone, se va face prin municipiul Timişoara în regim de tranzit, şoferii având obligaţia de a nu opri în zonele carantinate.

Timişoara, Moşniţa Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăviţa au intrat în carantină de la miezul nopţii, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.

Conform deciziei autorităţilor, este strict interzisă intrarea/ieşirea în/din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene, comunale şi forestiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici