VIDEO: De câte ori se spală pe mâini un medic înainte de a pleca de la muncă

Televiziunea chineză CGTN a publicat pe Twitter un clip în care un medic arată că se spală pe mâini de 11 ori înainte de a pleca din spital.

874 afișări
Imaginea articolului VIDEO: De câte ori se spală pe mâini un medic înainte de a pleca de la muncă

Sursa foto: @CGTNOfficial

Doctoriţa îşi dezinfectează de zece ori mâinile acoperite cu mănuşi chirurgicale în timp ce îşi dă jos câte o piesă a costumului special pe care îl poartă. Rând pe rând sunt eliminate primul strat de mănuşi, protecţiile pentru pantofi, combinezonul, al doilea strat de mănuşi, protecţiile pentru cap, ochelarii.

La final, îşi dezinfectează mâinile fără mănuşi, pentru a 11-a oară.

Clipul a fost vizionat de 17.500 de ori în doar două ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici