"Virusul nu ţine cont de cât eşti de puternic" Ce a păţit un culturist după ce a luat COVID-19

  • Simon Fan, culturist profesionist şi proprietar al unei săli de fitness, a contractat COVID-19 în urmă cu 5 săptămâni
  • El se luptă pentru viaţa sa acum, fiind internat la terapie intensivă
  • "Starea sa de sănătate a oscilat între bine şi rău în ultimele 3 săptămâni", a declarat soţia sa
2154 afișări
Imaginea articolului "Virusul nu ţine cont de cât eşti de puternic" Ce a păţit un culturist după ce a luat COVID-19

"Virusul nu ţine cont de cât eşti de puternic" Ce a păţit un culturist după ce a luat COVID-19

Un culturist britanic, Simon Fan, se luptă pentru viaţa sa după ce a contractat coronavirusul. El este internat de 20 de zile la terapie intensivă, la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham.
 
Simon Fan are 47 de ani, iar soţia sa spune că nu ştie ca acesta să fi avut vreodată probleme de sănătate. Ba din contră, el era sănătos şi puternic înainte de contractarea coronavirusului.
 
"Încerc să fiu puternică, pentru că mă aflu în autoizolare. Dar când mâ gândesc la el ma simt foarte rău. Starea sa a oscilat între bine şi rău în ultimele 3 săptămâni. Sănătatea nu este niciodata garantată, oricât de sănătos ai fi", a spus Kirsty Lo, soţia lui Simon Fan.
 
Femeia a spus că Simon Fan a avut zile în care temperatura sa a trecut de 39 de grade Celsius, iar zilele dinaintea internării au fost foarte grele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici