Ziua cu cele mai puţine vaccinări. Doar 8.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Doar aproape 8.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 4.700 cu prima doză, conform statisticii realizate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

819 afișări
Imaginea articolului Ziua cu cele mai puţine vaccinări. Doar 8.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Ziua cu cele mai puţine vaccinări. Doar aproape 8.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 7.987 de persoane, iar în total, 4.788.800 de români au schema completă de la începutul campaniei.
 
În ultimele 24 de ore, situaţia vaccinării cu serul Pfizer-BioNTech este următoarea: 2.480 de persoane vaccinate cu o doză, 3.079 de persoane vaccinate cu a doua doză; cu serul Moderna: 67 de persoane vaccinate cu o doză, 105 persoane vaccinate cu a doua doză, cu serul AstraZeneca: 2 persoane vaccinate cu o doză, 66 persoane vaccinate cu a doua doză, iar vaccinul de la Johnson&Johnson l-au primit 2.188 persoane.
 
În ultimele 24 de ore au fost 4 reacţii adverse la vaccin. Numărul total de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, a ajuns la 16.774. 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici