A murit Sidney Poitier, primul bărbat de culoare care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor

Sidney Poitier, primul bărbat de culoare care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi cel mai în vârstă actor în viaţă care a câştigat acest premiu, a murit, vineri, la vârsta de 94 de ani.

2111 afișări
Imaginea articolului A murit Sidney Poitier, primul bărbat de culoare care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor

A murit Sidney Poitier, primul bărbat de culoare care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor

Potrivit Independent, Sidney Poitier a murit vineri la vârsta de 94 de ani.

Starul de la Hollywood a fost cunoscut pentru filme precum Guess Who's Coming to Dinner, In the Heat of the Night şi Lilies of the Field.

Sidney Poitier a devenit primul bărbat de culoare care a câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor.

Vestea a fost anunţată de ministrul afacerilor externe Fred Mitchell.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici