Academia Română va finanţa 213 de proiecte de cercetare cu peste 1,36 milioane lei

Academia Română a acordat burse de cercetare, în valoare totală de peste 1,36 milioane lei, unui număr de 213 persoane pentru derularea de proiecte în mai multe domenii de activitate, precum ştiinţele chimice, ştiinţele medicale sau biologice.

1 afișare
Imaginea articolului Academia Română va finanţa 213 de proiecte de cercetare cu peste 1,36 milioane lei

Academia Română va finanţa 213 de proiecte de cercetare cu peste 1,36 milioane lei

Competiţia Granturilor a fost lansată în primăvară de Academia Română. Acesta este un concurs de proiecte de cercetare din 14 domenii de activitate: Filologie şi Literatură, Ştiinţe Istorice şi Arheologie, Ştiinţe Matematice, Ştiinţe Fizice, Ştiinţe Chimice, Ştiinţe Biologice, Ştiinţe Geonomice, Ştiinţe Tehnice, Ştiinţe Agricole şi Silvice, Ştiinţe Medicale, Ştiinţe Economice, Juridice şi Sociologie, Filosofie, Teologie, Psihologie şi Pedagogie, Arte, Arhitectură şi Audiovizual, Ştiinţa şi Tehnologia Informaţiei.

Proiectele au fost evaluate de un Consiliu al Granturilor, condus de academicianul Dan Berindei.

Contestaţiile pot fi depuse până la sfârşitul săptămânii, la sediul Academiei.

Lista cu temele de cercetare finanţate de Academie se găseşte pe site-ul forului (www.academiaromana.ro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici