Actriţa Marisa Abela o va portretiza pe Amy Winehouse într-un film biografic

Actriţa britanică Marisa Abela o va întruchipa pe Amy Winehouse într-un film biografic despre regretata cântăreaţă, filmările urmând să înceapă luni la Londra, a anunţat compania de producţie şi distribuţie Studiocanal, scrie Reuters.

271 afișări
Imaginea articolului Actriţa Marisa Abela o va portretiza pe Amy Winehouse într-un film biografic

Intitulat "Back to Black" şi regizat de cineastul britanic Sam Taylor-Johnson, filmul se va axa pe "anii plini de viaţă ai lui Winehouse, trăiţi la Londra la începutul anilor '80, şi pe călătoria ei intensă spre faimă".

Câştigătoarea a şase premii Grammy a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool în locuinţa sa din nordul Londrei, la 23 iulie 2011. Winehouse, care s-a confruntat cu probleme legate de alcool şi droguri în mare parte din cariera sa, avea 27 de ani.

Au existat speculaţii cu privire la cine ar urma să o interpreteze pe cântăreaţa din "Rehab" şi "Back to Black". Vedeta în ascensiune Abela, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută pentru serialul de televiziune "Industry", despre un grup de absolvenţi care concurează pentru un loc de muncă la o bancă de investiţii de top.

Taylor-Johnson este cunoscut pentru că a regizat primul film "Fifty Shades of Grey", o adaptare după trilogia de cărţi de succes, drama "A Million Little Pieces", precum şi episoade pentru serialele de televiziune "Gypsy" şi "Solos".

Considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, moartea prematură a lui Winehouse a zguduit lumea muzicală. Au fost realizate mai multe documentare despre ea, cel mai recent fiind narat de mama ei şi difuzat de postul britanic BBC în 2021, pentru a marca 10 ani de la moartea cântăreţei.

Un documentar din 2015, "Amy", i-a adus regizorului Asif Kapadia un premiu Oscar, deşi, la vremea respectivă, tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse, l-a calificat drept înşelător şi a declarat că familia s-a disociat de acest film.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici