Adevărul cere suspendarea deciziei de retragere de pe piaţă a cărţii "Enigma Otiliei"

Adevărul Holding a cerut, joi, Curţii de Apel Bucureşti suspendarea deciziei Tribunalului Bucureşti, care cerea retragerea de pe piaţă, suspendarea editării şi a comercializării sub orice formă a volumului "Enigma Otiliei" lansat de Adevărul Holding în campania de editare de cărţi.

55 afișări
Imaginea articolului Adevărul cere suspendarea deciziei de retragere de pe piaţă a cărţii "Enigma Otiliei"

Adevărul cere suspendarea deciziei de retragere de pe piaţă a cărţii "Enigma Otiliei" (Imagine: Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a admis, pe 15 iunie, acţiunea Jurnalului Naţional, în parte, dispunând suspendarea editării şi a comercializării sub orice formă a volumului "Enigma Otiliei", până la soluţionarea procesului principal intentat de Intact împotriva Adevărul.

De asemenea, instanţa a dispus retragerea de pe piaţă a volumului editat de Adevărul Holding şi a cerut editurii Intact depunerea unei cauţiuni de 50.000 de lei. Celelalte cerinţe ale editurii Intact de blocare a conturilor adversarilor săi au fost respinse.

La rândul lui, Adevărul Holding a înregistrat la Curtea de Apel, pe 18 iunie, o cerere de suspendare a deciziei Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici