Alain Delon are probleme cu îngrijitoarea. Japoneza, acuzată l-a izolat pe actor după accident vascular cerebral

Avocatul familiei Christophe Ayela evocă „abuzuri profitând de o stare de slăbiciune”, în timp ce actorul s-a alăturat plângerii copiilor săi împotriva lui Hiromi Rolin printr-o declaraţie scrisă.

993 afișări
Imaginea articolului Alain Delon are probleme cu îngrijitoarea. Japoneza, acuzată l-a izolat pe actor după accident vascular cerebral

Copiii lui Alain Delon, 87 de ani, au denunţat-o pe Hiromi Rolin, femeia care i-a fost apropiată vedetei de film, pentru „hărţuire morală”. Plângerea a fost depusă la Parchetul din Montargis.

Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon spun că Hiromi Rolin, în vârstă de 60 de ani, a devenit din ce în ce mai agresivă începând din 2019, când Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral.

În plângere, aceştia scriu despre insulte şi atacuri verbale împotriva actorului şi asupra lor. Într-o declaraţie către Agence France Presse, avocatul familiei, Christophe Ayela, evocă „abuzuri profitând de o stare de slăbiciune” şi adaugă că Alain Delon s-a alăturat plângerii copiilor săi printr-o declaraţie scrisă.

„Acea femeie a continuat să-l izoleze pe Alain Delon de cei dragi, de prieteni, de familie, recurgând la manevre şi ameninţări. Răspunde în locul lui, se preface că este el, încearcă să-i intercepteze corespondenţa. Îşi împiedică copiii să-l viziteze în mod regulat, aşa cum au făcut-o întotdeauna. Se arată ameninţătoare, autoritară, chiar maltratând câinele domnului Delon într-un mod inacceptabil”.

Riscă 3 ani de închisoare

Potrivit Codului Penal francez, hărţuirea morală se pedepseşte cu trei ani de închisoare şi 45.000 de euro amendă.

O a doua plângere împotriva niponei Hiromi Rolin a fost depusă de Anthony Delon, fiul cel mare, pentru „violenţă intenţionată şi răpirea unei persoane vulnerabile în decurs de un an şi jumătate”.

„La 31 ianuarie 2022, am decis să încep să notez evenimentele care au avut loc în cercul nostru de familie şi care au vizat în special relaţia dintre tatăl meu, Alain Delon, şi îngrijitoarea lui”, explică la rândul său Anthony într-o altă declaraţie, unde menţionează o ceartă care a avut loc în noiembrie 2021.

„I-am reproşat că nu ne-a avertizat pe niciunul dintre noi trei după o cădere violentă a tatălui meu, care s-a soldat cu multe copci pe frunte şi o noapte de internare la spital”, susţine Anthony.

Hiromi Rolin n-a răspuns atacurilor. Alain Delon a prezentat-o ​​drept „însoţitoarea sa japoneză” într-un interviu de televiziune din 2021. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici