Alexandru Lăzescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al Revistei 22

Alexandru Lăzescu, fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune, a fost numit redactor-şef al Revistei 22, înlocuindu-l în această funcţie pe Armand Goşu, potrivit unui comunicat.

317 afișări
Imaginea articolului Alexandru Lăzescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al Revistei 22

Alexandru Lăzescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al Revistei 22 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Armand Goşu şi-a anunţat demisia din funcţia de redactor-şef al Revistei 22, pe 16 septembrie, "fiind tot mai implicat în proiecte din afara ţării".

Consiliul Director al Grupului pentru Dialog Social, care editează Revista 22, l-a numit în funcţia de redactor-şef pe Alexandru Lăzescu. Acesta a fost numit în funcţie după consultarea membrilor Grupului pentru Dialog Social, care au fost de acord în marea lor majoritate cu această numire, potrivit aceluiaşi comunicat.

Armand Goşu a deţinut funcţia de redactor-şef al Revistei 22 timp de aproximativ doi ani, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai publicaţiei.

Conform acestora, Alexandru Lăzescu şi-a preluat atribuţiile la Revista 22 începând din 20 noiembrie.

Revista 22 este un săptămânal independent de analiză politică şi actualitate culturală, editat de Grupul pentru Dialog Social.

Primul număr al Revistei 22 a apărut pe 20 ianuarie 1990.

Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. Publicaţia a primit numele 22 în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când dictatorul Nicolae Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter, potrivit site-ului publicaţiei.

Alexandru Lăzescu a fost preşedinte-director general al TVR în perioada iunie 2010 - 12 iunie 2012, fiind la momentul respectiv numit membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române la propunerea preşedintelui României Traian Băsescu. El a fost şi director executiv al TVR, în anul 2000, şi a fost membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice, între 2002 şi 2005.

Lăzescu are experienţă de management şi în alte instituţii media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici