Alianţă pe piaţa media: The Group şi Omnicom au anunţat un parteneriat

Omnicom Media Group şi cel mai puternic grup de media şi comunicare cu antreprenori locali, The Group, au anunţat marţi realizarea unui parteneriat prin care vor să-şi consolideze poziţia pe piaţa de media-buying, respectiv achiziţia şi gestionarea spaţiilor de publictate ale clienţilor.

125 afișări

The Group, aparţinând lui Zoltan Szigeti şi Mihaelei Nicola, va deveni acţionar în OMD şi PHD, informează Ziarul Financiar.

"Ne-a preocupat totdeauna să identificăm oportunităţi de a creşte şi vedem parteneriatul nostru ca pe o traducere elocventă a conceptului "expertiza internaţională împletită cu experienţa locală" a declarat Zoltan Szigeti, preşedinte The Group.

Printr-un anunţ separat, Liana Mihai a fost numită de către Omnicom Media Group în funcţia de Managing Director al agenţiei OMD.

OMD are un portofoliu ce include clienţi precum Dacia Renault, McDonald's, Nissan şi Citroen. OMD a pierdut în 2011 unul dintre cele mai importante conturi de pe piaţa locală de media, cel al operatorului de telecomunicaţii mobile Vodafone, evaluat la peste 10 milioane de euro.

The Group, care reuneşte peste 10 agenţii, cu o cifră de afaceri consolidată de circa 110 milioane de euro în 2010, are clienţi precum Romtelecom şi Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici