Ambasadorul SUA la Bucureşti, invitat la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, este invitatul din această săptamână în emisiunea "După 20 de ani", difuzată la ProTV.

18 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA la Bucureşti, invitat la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV

Ambasadorul SUA la Bucureşti, invitat la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Cristian Leonte, gazda emisiunii, alături de jurnaliştii Claudiu Pândaru, redactor şef al cotidianului Gândul, şi Cristian Hoştiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar, va discuta cu ambasadorul SUA la Bucureşti despre mai multe subiecte interesante printre care se numară şi acordarea vizelor pentru cetăţenii români sau mediul de afaceri din România şi ce schimbări sunt necesare pentru ca investiţiile să crească.

Emisiunea va fi difuzată duminică, la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici