Andrei Gheorghe va prezenta show-ul "Rătăciţi în Panama", la Kanal D

Kanal D va difuza, din septembrie, reality-show-ul concurs "Rătăciţi în Panama", prezentat de Andrei Gheorghe, o emisiune cu un buget de peste 2 milioane de euro, în care 18 concurenţi se vor lupta pentru un premiu de 50.000 de euro.

578 afișări
Imaginea articolului Andrei Gheorghe va prezenta show-ul "Rătăciţi în Panama", la Kanal D

Andrei Gheorghe va prezenta show-ul "Rătăciţi în Panama", la Kanal D (Imagine: Adrian Staicoviciu/Mediafax Foto)

Show-ul "Rătăciţi în Panama" a fost prezentat, joi seară, în cadrul unui eveniment de Pavel Stanchev, CEO Kanal D, Andrei Gheorghe, moderatorul emisiunii, şi Valeriu Floricel, reprezentantul Paprika Entertainment, casa de producţie care va realiza emisiunea.

"Rătăciţi în Panama" este un reality-show concurs, în care 18 concurenţi din România - vedete, participanţi în diferite alte show-uri de televiziune şi oameni obişnuiţi -, împărţiţi în trei echipe a câte şase membri, vor lupta pentru premiul cel mare de 50.000 de euro.

Emisiunea va cuprinde 60 de episoade şi se va difuza pe Kanal D de la sfârşitul lunii septembrie, de luni până joi şi sâmbăta, în prime time. Filmările la acest proiect vor debuta la mijlocul lui august şi se vor desfăşura timp de peste o lună în şapte locaţii din arhipelagul Bocas del Toro din Panama, urmând ca marea finală să se desfăşoare live în Bucureşti, în decembrie.

Potrivit lui Pavel Stanchev, CEO Kanal D, bugetul proiectului "Rătăciţi în Panama" este de peste 2 milioane de euro. "Vrem ca în această toamnă să aducem în grila Kanal D ceva senzaţional. Am vrut să găsim ceva pe care nimeni nu l-a mai făcut în România şi în Europa", a declarat, joi seară, Pavel Stanchev. El a mai spus că reality-show-ul concurs "Rătăciţi în Panama" este dedicat tuturor categoriilor de public, targetul principal fiind grupa de 18-49 de ani.

Show-ul "Rătăciţi în Panama" va fi prezentat de Andrei Gheorghe, care a declarat pentru MEDIAFAX că a semnat un contract pentru un sezon al emisiunii cu Paprika Entertainment, casa de producţie care va realiza programul difuzat de Kanal D.

"Rătăciţi în Panama" are la bază emisiunea "Desafio", un format original al televiziunii columbiene Caracol TV, care se difuzează în ţări din America Centrală din 2004. Emisiunea va fi promovată în România printr-o campanie naţională de marketing, care va debuta la începutul lunii septembrie.

"Rătăciţi în Panama" este programul fanion al grilei de toamnă de la Kanal D. Potrivit lui Pavel Stanchev, din toamnă, Kanal D va difuza şi emisiunea "Clarvăzătorii", dar şi un nou sezon al programului "Noră pentru mama".

Emisiunea de la Kanal D înseamnă o revenire a lui Andrei Gheorghe pe micul ecran. Ultima emisiune de televiziune prezentată de Andrei Gheorghe a fost "Meciul serii" de la Realitatea TV.

Andrei Gheorghe realizează din 16 martie 2009, împreună cu Liviu Mihaiu, emisiunea "Cu Gheorghe şi Mihaiu".

Andrei Gheorghe a declarat pentru MEDIAFAX că relaţia comercială pe care o are cu Paprika Entertainment pentru emisiunea "Rătăciţi în Panama" nu îi va afecta activitatea de la Radio Guerrilla, unde va continua să realizeze emisiunea împreună cu Liviu Mihaiu.

Postul Kanal D este operat de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici