Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online

Grupul de piraţi cibernetici Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online, denumită AnonTune.

229 afișări
Imaginea articolului Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online

Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online

Prin această iniţiativă, grupul Anonymous doreşte să creeze "o rezistenţă pacifistă şi legală" în faţa industriei muzicale actuale, dominată de marile case de discuri, informează 20minutes.fr.

Scopul acestei platforme online este "de a ameliora felul în care muzica este descoperită şi partajată", explică grupul Anonymous. Pentru moment, platforma AnonTune permite crearea de playlist-uri cu ajutorul site-urilor YouTube şi SoundCloud.

Dacă proiectul va avea succes, noua platformă va colabora în curând şi cu site-urile MySpace, Yahoo şi BandCamp.

AnonTune nu va găzdui în mod direct piese muzicale. În schimb, acest serviciu va centraliza link-urile propuse în mod legal de celelalte platforme. "Am văzut cum au dispărut în trecut câteva platforme excelente, precum LimeWire, şi am învăţat din erorile comise de predecesorii noştri", afirmă reprezentanţii grupului Anonymous.

Anonymous, un grup de piraţi cibernetici care militează pentru libertatea de expresie, a revendicat deja câteva zeci de atacuri informatice comise împotriva mai multor pagini de internet ale unor instituţii oficiale sau ale unor companii mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici