Antonescu: Marga e un intelectual de mare talie, am încredere în ce a făcut şi în ce va face la ICR

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că are toată încrederea în ce a făcut şi va face Andrei Marga la conducerea ICR, el adăugînd că "viespile trag la miere" şi că fostul ministru de Externe "e înţepat şi va fi înţepat".

486 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Marga e un intelectual de mare talie, am încredere în ce a făcut şi în ce va face la ICR

Andrei Marga (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă îl mai susţine pe Marga la conducerea Institutului Cultural Român, Antonescu a menţionat că "nu s-a pus problema niciodată de o susţinere politică la ICR".

"Din punctul meu de vedere, domnul Marga este un intelectual de mare talie, este un om care încearcă şi şi-a asumat o situaţie foarte riscantă pentru că ICR a fost şi rămâne una din marile mize ale propagandei băsiste. Viespile trag la miere şi sigur că domnul Marga e înţepat şi va fi înţepat", subliniat el.

Acesta a mai afirmat că postul de preşedinte al ICR nu e un post alocat unui partid, nu e un post de secretar de stat.

"Nu PNL l-a numit acolo pe domnul Andrei Marga, dar, ca preşedinte al partidului, vă pot spune că am toată încrederea în ceea ce Andrei Marga a făcut şi va face la Institutul Cultural Român", a mai declarat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici