Arhiva Institutului American de Film (AFI), disponibilă online

Institutul American de Film (AFI) a lansat portalul www.afi.com, unde pune la dispoziţia publicului sute de filme din arhiva sa, din ultimii 42 de ani, informează variety.com.

58 afișări
Imaginea articolului Arhiva Institutului American de Film (AFI), disponibilă online

Arhiva Institutului American de Film (AFI), disponibilă online

Colecţia postată online va fi completată în mod regulat cu noutăţi.

Clipurile disponibile pe site afi.com vor putea fi accesate şi prin intermediul canalului YouTube al Institutului American de Film (AFI).

AFI este un institut naţional care furnizează programe educaţionale în domeniul cinematografiei, televiziunii şi media digitale.

Institutul American de Film organizează, anual, Premiile AFI, care celebrează cele mai importante producţii din cinema şi film.

În acelaşi timp, pe parcursul ultimilor 35 de ani, AFI Life Achievement Award a devenit cea mai importantă distincţie americană în cinema.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici