Aristotel şi Shrek, într-o expoziţie de figurine din ceară, la Muzeul de Geologie din Bucureşti

Aristotel şi Shrek se numără printre personajele reprezentate în expoziţia de figurine din ceară în mărime naturală "Mit, ficţiune şi realitate", de la Sankt Petersburg, ce va fi prezentată de joi la Muzeul Naţional de Geologie din Bucureşti, informează instituţia muzeală.

384 afișări
Imaginea articolului Aristotel şi Shrek, într-o expoziţie de figurine din ceară, la Muzeul de Geologie din Bucureşti

Aristotel şi Shrek, într-o expoziţie de figurine din ceară, la Muzeul de Geologie din Bucureşti (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Vizitatorii vor mai descoperi, printre altele, în expoziţie personaje din mitologia greacă, dar şi pe Harry Potter.

Expoziţia va fi deschisă joi, de la ora 11.00, şi va putea va fi vizitată până pe 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici