Au început pregătirile pentru Hangariada, festivalul de artă, muzică şi zbor. Când va avea loc evenimentul

Între 27 şi 29 mai 2022, Asociaţia Blueberry şi Barbă Lată Events, cu sprijinul Aeroclubului „Alexandru Matei”, organizează la Iaşi festivalul Hangariada, singurul eveniment din ţară care combină, timp de trei zile, show-urile aviatice, arta şi muzica.

179 afișări
Imaginea articolului Au început pregătirile pentru Hangariada, festivalul de artă, muzică şi zbor. Când va avea loc evenimentul

Sursa foto: Facebook / Hangariada

După o pauză de doi ani, cauzată de situaţia pandemică, Hangariada, unul dintre cele mai iubite festivaluri din zona Moldovei, revine şi aduce noutăţi. Se întâmplă cu toate măsurile de siguranţă şi reglementările în vigoare, dar mai ales cu tot dorul purtat în suflet în toată această perioadă de hangarieni.

„La ediţia anterioară au participat aproape 22.000 de oameni, atât ieşeni, cât şi turişti din întreaga ţară, veniţi fie să se bucure de festival, fie să profite de ocazia de a sări cu paraşuta. Pentru ediţia aceasta, am răspuns şi mai atent nevoilor publicului şi am adus diversitate în ceea ce priveşte activităţile, rămânând totodată concentraţi pe „artă şi zbor”, esenţa festivalului, la care se adaugă şi concertele live de pe aerodrom”, spune Adrian Narcis Macovei, co-organizator Hangariada.

Timp de trei zile de mai, festivalierii prezenţi la Hangariada vor avea parte de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu paraşuta, concerte cu muzică live de la artişti locali şi naţionali, expoziţii şi instalaţii de artă, cel mai mare parc de joacă pentru copii din zona Moldovei, zone de relaxare, zone de mâncare şi băutură, artizani şi multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

Hangariada este un festival de artă, muzică şi zbor, organizat în fiecare an la Iaşi, cu sprijinul şi găzduirea Aeroclubului României. Ediţia de anul acesta va impune, pe lângă măsurile de siguranţă, şi achiziţionarea unui bilet, care oferă acces la activităţile din interiorul festivalului.

„Zborul este cel care mă face să mă simt liber, să visez, să văd totul din altă perspectivă. Şi atunci, de ce să nu combinăm zborul cu muzica şi cu arta şi să creăm trei zile în care să ne bucurăm de tot ce e în jurul nostru, alături de prieteni, familie, oameni faini? Hangariada înseamnă trei zile de relaxare, în aer liber, trei zile în care oamenii cu suflet liber îşi întind aripile şi găsesc împreună echilibrul între artă, muzică şi zbor”, declară Teofil Bozbiciu, co-organizator Hangariada.

Întreg programul şi toate informaţiile despre ediţia 2022 a festivalului vor fi disponibile cât de curând pe site-ul oficial, www.hangariada.ro şi pe pagina de Facebook sau contul de Instagram al festivalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici