Autorităţile europene ar urma să aprobe preluare televiziunii Sky de către Fox

Compania Twenty-First Century Fox deţinută de Rupert Murdoch ar urma să primească aprobarea autorităţilor din Uniunea Europeană pentru preluarea grupului de televiziune european Sky, pentru 11,7 miliarde de lire, potrivit surselor Reuters.

104 afișări
Imaginea articolului Autorităţile europene ar urma să aprobe preluare televiziunii Sky de către Fox

Autorităţile europene ar urma să aprobe preluare televiziunii Sky de către Fox

Fox deţine deja o participaţie de 39% din Sky.

Comisia Europeană, care trebuie să decidă până vineri asupra acordului, a refuzat să comenteze, precizează site-ul agenţiei de presă.

Twenty-First Century Fox este o multinaţională mass-media din Statele Unite, cu sediul în New York.

Sky este o companie de telecomunicaţii din Marea Britanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici