Băsescu despre jurnalişti: Din lipsă de profesionalism, înţeleg foarte greşit ce se întâmplă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la o întâlnire a studenţilor români din străinătate, că jurnaliştii, "adesea din lipsă de profesionalism, înţeleg foarte greşit ce se întâmplă în România sau nu înţeleg deloc".

510 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre jurnalişti: Din lipsă de profesionalism, înţeleg foarte greşit ce se întâmplă

Băsescu despre jurnalişti: Din lipsă de profesionalism, înţeleg foarte greşit ce se întâmplă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău să vă dezamăgesc cumplit. Am fost invitat pentru o scurtă intervenţie, va fi ceva mai lungă, pentru că vreau să profit de un lucru care mi se pare important. Mulţi, cei mai mulţi dintre dumneavoastră trăiţi în străinătate, vă informaţi din mijloacele mass-media, care adesea, din lipsă de profesionalism, înţeleg foarte greşit ce se întâmplă în România sau nu înţeleg deloc. Cred că e o oportunitate această întâlnire cu dumneavoastră să vă spun câte ceva despre România, care vreţi să vă primească înapoi. Nu-i mai cereţi României să vă primească înapoi, că ea vă aşteaptă", a declarat preşedintele Băsescu la cea de-a treia Gală a Ligii Studenţilor Români din Străinătate.

El le-a urat studenţilor români din străinătate "La Mulţi Ani!"

"Vă doresc mult succes în 2012, un succes care să se materializeze în atingerea obiectivelor pe care le aveţi pentru acest an", a mai spus şeful statului.

În cadrul discursului, Băsescu a amintit despre adoptarea în Parlament a celor patru coduri, a Legii micii reforme a Justiţiei, dar şi a Legii Educaţiei, pe care le-a reunit ca demersuri sub numitorul comun al "modernizării statului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici