Bateristul trupei Rolling Stones a murit. Charlie Watts avea 80 de ani

Charlie Watts, celebrul baterist al trupei Rolling Stones, a murit la vârsta de 80 de ani într-un spital din Londra.

990 afișări
Imaginea articolului Bateristul trupei Rolling Stones a murit. Charlie Watts avea 80 de ani

Sursă FOTO: Hepta

Charlie Watts, bateristul care a ajutat trupa Rolling Stones să devină una dintre cele mai cunoscute din lume, a murit marţi într-un spital din Londra la vârsta de 80 de ani, anunţă BBC.

„Cu o imensă tristeţe, anunţăm decesul iubitului nostru Charlie Watts. A murit mai devreme, în linişte într-un spital din Londra, înconjurat de familie”, a transmis purtătorul său de cuvânt prin intermediul unui email.

Sursa citată mai spune că Charlie Watts a fost un soţ, un tată şi un bunic iubit şi unul dintre cei mai mari baterişti ai generaţiei sale.

Vestea morţii sale s-a răspândit cu viteză, iar printre cei care au trimis mesaje sunt Elton John şi vedetele Beatles Ringo Starr şi Paul McCartney
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici