Blogul printat

Un om de afaceri american va lansa pe 27 ianuarie “The Printed Blog”, un cotidian gratuit al cărui conţinut va fi realizat din preluări ale celor mai interesante articole apărute pe bloguri şi site-uri de social network, informează Descopera.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Blogul printat

Blogul printat (Imagine: www.descopera.ro)

Cele 6 pagini în culori ale “The Printed Blog” vor fi “confecţionate” de o redacţie redusă la minim şi distribuite apoi în Chicago, San Francisco şi New York.

Sfidând toate studiile de piaţă, omul de afaceri Joshua Karp este convins că “ziarul gratuit pe hârtie va deveni principala sursă de informare în următorii ani”.

Citeşte mai multe despre blogul printat pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici