Bob Dylan, nelipsit din Top 40 din anii 60 până acum. Albumele sale apar în clasament în fiecare deceniu

  • Noul album Bob Dylan a debutat pe locul doi al topului Billboard
  • Albumul ”Rough and Rowdy Ways” a fost lansat pe 19 iunie
  • Dylan a avut albume în prima parte a topului în fiecare deceniu din anii '60 până azi
  • Americanul a bifat recorduri şi în Marea Britanie
115 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan, nelipsit din Top 40 din anii 60 până acum. Albumele sale apar în clasament în fiecare deceniu

Bob Dylan

La mai bine de jumătate de secol de la debutul în topul Billboard noul album lansat de Bob Dylan a intrat pe locul doi al topului. Rough and Rowdy Ways a fost lansat pe 19 iunie.

Este primul album cu piese originale lansat de Dylan după opt ani. 

Cu noul album, Dylan a devenit şi cel mai în vârstă muzician care ajunge pe primul loc al topurilor britanice, devansându-l pe Paul Simon. Recordul absolut în materie este deţinut de o femeie. Regretata Vera Lynn a ajuns pe primul loc al topurilor din Regatul Unit cu un album lansat atunci când avea 92 de ani. Lynn a murit pe 20 iunie la 103 ani, aşa că Dylan şi Simon continuă cursa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici