Burse şi granturi pentru persoanele care desfăşoară acţiuni culturale în străinătate

Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) va organiza, pe 15 iulie, cea de-a treia sesiune din acest an a concursului pentru acordarea de burse şi granturi în vederea sprijinirii oamenilor de cultură români în străinătate, suma totală disponibilă fiind de circa 100.000 de lei.

2 afișări

Potrivit MCC, banii vor fi alocaţi de la Fondul Naţional de Mobilitate pentru următoarele domenii: Patrimoniul cultural naţional mobil, muzee şi colecţii, patrimoniu imaterial, monumente istorice şi arheologie, arte vizuale şi arhitectură; Biblioteci, literatură şi dramaturgie, dans şi coregrafie, teatru şi teatrologie, muzică şi muzicologie; Management cultural, întărirea capacităţii instituţionale.

MCC acordă în acest an burse şi granturi de studiu în străinătate în valoare toatală de 400.000 de lei, suma fiind distribuită în cele patru sesiuni de selecţie organizate în 2007: 1 februarie, 15 aprilie, 15 iulie şi 15 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici