Cântăreaţa Jazmine Sullivan lansează o ediţie de lux a ultimului său album

Cântăreaţa, compozitoarea şi producătorul R&B Jazmine Sullivan lansează, pe 11 februarie, o ediţie de lux a albumului ei nominalizat la Grammy, „Heaux Tales”.

101 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Jazmine Sullivan lansează o ediţie de lux a ultimului său album

Sursa foto: Twitter/ Jazmine Sullivan

„Heaux Tales, Mo Tales: The Deluxe” vine cu o serie de cântece noi şi o multitudine de poveşti, diverse interludii vorbite care abordează teme precum imaginea corporală, feminismul şi sexualitatea, toate redate de vocile prietenilor artistei, inclusiv a vocalistului Ari Lennox care apare în piesele „Ari's Tale” şi „On It”.
 
RCA, casa de discuri a artistei, nu a dezvăluit, momentan, câte piese se vor regăsi în albumul Deluxe, dar aceasta a confirmat că balada lui Sullivan din iunie 2021, „Tragic”, realizată împreună cu Maxine Waters, va face parte din noul album.
 
„Am început „Heaux Tales” cu ideea de a avea la bază câteva discuţii deschise între mai multe femei de culoare. Totuşi, nu poţi pune asta doar într-un singur proiect căci întotdeauna sunt multe despre care putem vorbi”, a declarat Jazmine Sullivan, într-un interviu pentru Variety.
 
Întrebată dacă ar vrea să extindă acest proiect, ea a spus că se gândeşte ca, pe viitor, să lanseze poate şi un film. Acest lucru coincide cu ceva ce Sullivan a postat pe Twitter acum un an, când a adus în discuţie ideea de a colabora cu Issa Rae, starul şi producătorul „Insecure”, pentru crearea unui scurtmetraj bazat pe noul album al artistei R&B.
 
Ediţia de lux a lui Sullivan apare cu doar câteva zile înainte de începerea noului ei turneu ce va debuta cu un spectacol la Vancouver, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Arista a fost nominalizată la trei premii Grammy pentru anul 2022: „cel mai bun album R&B”, „cea mai bună performanţă R&B” şi „cea mai bună melodie R&B” pentru „Pick Up Your Feelings”. Ea este, de asemenea, candidată pentru patru premii la NAACP Image Awards. La premiile BET din 2021, Sullivan a caştigat premiul pentru Albumul anului, în faţa albumelor de la Nas, Megan Thee Stallion, Chloe x Halle, The Weeknd şi DaBaby.

Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici