Care au fost cele mai căutate filme pe Google în 2012

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2012 şi conţine şi topul celor mai căutate filme.

370 afișări
Imaginea articolului Care au fost cele mai căutate filme pe Google în 2012

Care au fost cele mai căutate filme pe Google în 2012 (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Topul celor mai căutate filme pe Google în 2012, în România, este condus de "Ice Age 4". Clasamentul este continuat, în ordine, de "John Carter", "Anonymous", "The Avengers", "Prometheus", "Albă ca zăpada şi războinicul vânător", "Skyfall", "Taken 2", "The Expendables 2" şi "Sherlock Holmes 2".

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici