Carmen Trandafir: Cornel Fugaru a fost unul dintre oamenii care mi-au marcat cariera

Cântăreaţa Carmen Trandafir a declarat, pentru MEDIAFAX, că muzicianul Cornel Fugaru, care a murit miercuri, a avut un rol foarte important în debutul ei ca interpretă, fiind unul dintre oamenii care i-au marcat cariera.

533 afișări
Imaginea articolului Carmen Trandafir: Cornel Fugaru a fost unul dintre oamenii care mi-au marcat cariera

Carmen Trandafir: Cornel Fugaru a fost unul dintre oamenii care mi-au marcat cariera (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Carmen Trandafir spune că l-a cunoscut pe Cornel Fugaru şi a colaborat cu el încă de la începutul carierei sale de interpretă.

"Era un om foarte cald şi foarte drăguţ. A avut un rol foarte important în debutul meu, în pregătirea mea. Este unul dintre oamenii care mi-au marcat cariera. Îmi pare foarte rău. Condoleanţe familiei", a spus Carmen Trandafir.

Printre piesele pe care Cornel Fugaru le-a compus pentru Carmen Trandafir se numără "Tu, numai tu".

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici