Cartea lui Al Gore, "Un adevăr incomod", lansată de Ion Iliescu

Ediţia în limba română a volumului "Un adevăr incomod", semnată de laureatul Premiului Nobel pentru Pace de anul acesta, Al Gore, va fi lansată de Ion Iliescu şi de reprezentanţi ai Centrului de Informare ONU pentru România.

1 afișare
Imaginea articolului Cartea lui Al Gore, "Un adevăr incomod", lansată de Ion Iliescu

Cartea lui Al Gore, "Un adevăr incomod", lansată de Ion Iliescu

"Un adevăr incomod", publicată de editura Rao, va fi lansată miercuri, la sala de conferinţe a Casei ONU, de Machiel Salomons, coordonatorul rezident interimar al operaţiunilor ONU în România, Ilieş Câmpeanu, redactor-şef al editurii RAO, Robert Tate, responsabil în domeniul ştiinţei şi tehnologiei în cadrul Ambasadei SUA şi de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu.

"Cărţile au puterea de a schimba discursurile publice mai mult decât orice altă formă de media", a spus fostul vicepreşedinte american Al Gore despre "Un adevăr incomod".

Al Gore şi Comisia Interguvernamentală ONU pentru Schimbări Climatice au primit anul acesta Premiului Nobel pentru Pace. De asemenea, filmul realizat după această carte a primit un Oscar pentru cel mai bun documentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici