Cât de ieftin a ajuns să fie accesul la Internet

Cei mai mari jucători pe piaţa serviciilor de Internet au oferte din ce în ce mai tentate în dorinţa de a câştiga cote de piaţă cât mai mari, în timp ce preţurile tot scad. Deşi calitatea serviciilor rămâne încă o problemă în cazul unora, după cum se plâng clienţii, ofertele de net fix sau mobil cu preţuri de pornire de la 10 - 30 de lei pe lună fac ca accesul la Internet să fie mai facil ca niciodată. Să nu uităm însă că sunt companii care au şi tarife promoţionale, o lună gratuită de testare sau laptopuri la ofertă!

34 afișări
Imaginea articolului Cât de ieftin a ajuns să fie accesul la Internet

Cât de ieftin a ajuns să fie accesul la Internet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii din domeniu merg deja pe ideea de servicii combinate în dorinţa lor de a te convinge să iei cât mai mult "la pachet".
Astfel, există "pachete" de Internet şi cablu, Internet fix combinat cu Internet mobil sau Internet şi laptop, iar ofertele speciale continuă.

Citeşte mai multe despre preţurile la Internet pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici