Cel mai faimos guru a umplut o sală de 4.000 de locuri. Oamenii au plătit sume exorbitante pentru un bilet

Locaţia Allianz Cloud Arena a fost sold out pentru Sadguru, care a vorbit în trecut la sediul Naţiunilor Unite şi la UNESCO.

3040 afișări
Imaginea articolului Cel mai faimos guru a umplut o sală de 4.000 de locuri. Oamenii au plătit sume exorbitante pentru un bilet

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc cel mai mare program de meditaţie găzduit de Italia. La Allianz Cloud Arena din Milano au fost prezenţi 4.000 plătitori de bilet.

Unii au dat pe un tichet câteva zeci de euro, iar alţii au urcat până la 900 de euro, pentru un loc în primele rânduri. Au mers acolo pentru cel mai faimos guru din Occident.

Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru („guru ignorant”), născut în sud-vestul Indiei, le-a făcut iubitorilor de meditaţie o duminică de vis.

Saduguru a condus o meditaţie de grup şi a luat întrebări din partea publicului.

Sadhguru, care a lansat şi iniţiative ecologice şi este ajutat de Will Smith şi de Matthew McConaughey, a vorbit la diferite forumuri globale. Printre acestea, sediul Naţiunilor Unite şi UNESCO, Forumul Economic Mondial şi Banca Mondială.

El a înfiinţat acum 30 de ani Fundaţia Isha, o organizaţie non-profit în serviciul oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici