Centrul Pompidou din Paris se va închide timp de trei ani

  • Celebrul centru Pompidou va fi închis între 2023 şi 2026, conform CNN
  • Complexul din centrul Parisului include şi Muzeul Naţional de Artă Modernă
  • Clădirea va fi reparată pentru că nu a mai avut o renovare semnificativă din 1977
224 afișări
Imaginea articolului Centrul Pompidou din Paris se va închide timp de trei ani

Centrul Pompidou din Paris, se va închide timp de trei ani

Cei care doresc să viziteze Muzeul Naţional de Artă Modernă din Paris mai ai doi ani la dispoziţie. Guvernul francez te anunţă că celebrul Centrul Pompidou urmează să se închidă între 2023 şi 2026 pentru lucrări de întreţinere.

Complexul modernist din centrul Parisului, care are între pereţii săi cele mai vizitate galerii din lume, nu a mai fost renovat din 1977.

Chipul din exterior al clădirii rămâne un exemplu de arhitectura high-tech. Estetica industrială şi îndrăzneaţă este datorată talentului arhitecţilor  Renzo Piano şi a lui Richard Rogers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici