CES 2012: Lenovo IdeaPad Yoga - laptop cu Windows 8, convertibil în tabletă

Lenovo IdeaPad Yoga este un laptop elegant, creat pentru viitorul sistem de operare Windows 8.

541 afișări
Imaginea articolului CES 2012: Lenovo IdeaPad Yoga - laptop cu Windows 8, convertibil în tabletă

CES 2012: Lenovo IdeaPad Yoga - laptop cu Windows 8, convertibil în tabletă

Ceea ce deosebeşte acest laptop de alternativele concurenţei nu este ecranul touch capacitiv cu finisaj din sticlă minerală, ci modul în care acesta poate fi deschis la un unghi de 360° pentru a fi pliat de spatele carcasei, astfel încât să obţinem funcţionalitatea unei tablete, informează trimisul go4it la Las Vegas.

La o greutate de 1.4 Kg şi 1.7 cm grosime cu siguranţă nu va fi cea mai confortabilă tabletă de pe piaţă, însă pentru un laptop cu ecran de 13.3 inch această abilitate este oricum binevenită.

Citeşte mai multe despre Lenovo IdeaPad Yoga pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici