Chris Rea, "stabil" după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Celebrul artist Chris Rea s-a prăbuşit pe scenă în mijlocul unui cântec, la doar un an după ce a suferit un accident vascular cerebral, potrivit The Guardian. Show-ul care a avut loc în Oxford, Marea Britanie, sâmbătă seară, a fost anulat după ce autorul piesei "Driving Home for Christmas" şi-a pierdut cunoştinţa.

7452 afișări
Imaginea articolului Chris Rea, "stabil" după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Chris Rea, "stabil" după ce s-a prăbuşit pe scenă (sursa: viagigo)

Autorul hitului "Driving Home for Christmas" este, în prezent, internat în spital.

Fanii au povestit pe platforma online Twitter că starul, care începuse concertul cu aproximativ 45 de minute înainte de a se prăbuşi, a căzut pe spate, după ce "s-a chinuit să ţină microfonul în mână".

O ambulanţă a fost chemată la faţa locului în jurul orei 9.30 pm (GMT), iar Rea a fost transportat la spital.

Un purtător de cuvânt al South Central Ambulance Service a anunţat ulterior că starea de sănătate a lui Rea este stabilă.

Chris Rea a fost diagnosticat cu cancer pancreatic şi a suferit o operaţie de înlăturare a pancreasului în 2001. Anul trecut, el a suferit un accident cerebral.

Considerat drept unul dintre cei mai talentaţi artişti din lume, cu o carieră ce se întinde pe aproape 40 de ani şi cu numeroase piese devenite clasice în lumea rockului-bluesului internaţional, Rea are la activ un portofoliu impresionant, ce cuprinde 25 de albume de studio, opt albume de compilaţie, două albume înregistrate în apariţiile live şi un material cu piese apărute pe coloana sonoră a filmului "La Passion".

Chris Rea s-a lansat în anul 1978, cu albumul "Whatever Happened to Benny Santini?", care a primit şi un disc de aur, acesta fiind urmat, un an mai târziu, de materialul "Delitics". Anii '80 au adus un record în cariera artistului, Rea devenind faimos la nivel european prin lansarea a nu mai puţin de opt albume de studio. Chris Rea şi-a afirmat valoarea pe plan internaţional odată cu apariţia a două dintre cele mai de succes materiale ale anilor 1989 şi 1991, "The Road To Hell" şi "Auberge", ambele clasându-se încă de la lansare pe primul loc în topurile de specialitate din Marea Britanie. Cu vânzări de peste 30 de milioane de albume de-a lungul întregii cariere, Chris Rea a devenit un promotor şi reprezentant de marcă al culturii rock şi blues, el având la activ un număr impresionant de premii, inclusiv patru discuri de aur, şase de argint şi 14 de platină.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici