Cine a inventat butoanele Like, Tag sau Share cărora Facebook le-a schimbat viaţa

Fondatorii Facebook, Mark Zuckerberg, Sean Parker sau Eduardo Saverin nu mai au nevoie de nicio prezentare. Însă aceştia nu au fost singurii care şi-au pus amprenta asupra reţelei de socializare.

597 afișări
Imaginea articolului Cine a inventat butoanele Like, Tag sau Share cărora Facebook le-a schimbat viaţa

Cine a inventat butoanele Like, Tag sau Share cărora Facebook le-a schimbat viaţa

Primii 15 angajaţi au fost cei care au venit cu ideea de "share", în cazul fotografiilor, de "tag" şi, în general, majoritatea funcţiilor care acum îţi plac pe Facebook. Unii dintre ei mai sunt în Palo Alto, dar mulţi s-au îndreptat către alte companii sau au pus pe picioare propriul start-up.

Din primii oameni care au pus pe picioare reţeua de socializare au mai ramas doar cei care ocupă funcţii de conducere. Unii au părăsit Facebook pentru a se alătura celor de la Twitter. Alţii, dupa modelul lui Zuckerberg, şi-au început propria afacere, ca YouTube sau Quora.

Din primii 15 angajaţi, doar două erau femei.

Află cine erau primii angajaţii de la Facebook şi ce fac în prezent pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici