Cioloş a răspuns îndemnului ”2 euro ca să participi la viralizarea anului. Acum!”

Premierul Dacian Cioloş a răspuns, marţi seara, unui îndemn care circulă pe internet, denumit ”2 euro ca să participi la viralizarea anului. Acum!” şi care presupune donarea a doi euro pentru Cuminţenia pământului şi postarea printscreen-ului cu confirmarea de plată pe Facebook.

317 afișări
Imaginea articolului Cioloş a răspuns îndemnului ”2 euro ca să participi la viralizarea anului. Acum!”

Cioloş a răspuns îndemnului ”2 euro ca să participi la viralizarea anului. Acum!”

”Ca să priceapă toată lumea cum se face, dar şi ca să ne mobilizam, haideţi să postam toţi printscreen cu SMS-ul. Deci, numărul este 8833. În text trebuie să scrieţi "Brancusi" (fără ghilimele)”, este îndemnul adresat de Vlad Petreanu celor care doresc să doneze pentru Cuminţenia Pământului.

Premierul Dacian Cioloş a postat o fotografie din care reiese că marţi seara a făcut două donaţii a câte doi euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici