Circul Globus a câştigat pentru a treia oară bronzul la Festivalul de la Monte Carlo

Trupa de fete Almas a Circului Globus din Bucureşti a câştigat premiul Clovnul de Bronz la Festivalul de Artă a Circului de la Monte Carlo, care are loc între 20 şi 30 ianuarie, informează un comunicat.

340 afișări
Imaginea articolului Circul Globus a câştigat pentru a treia oară bronzul la Festivalul de la Monte Carlo

Circul Globus a câştigat pentru a treia oară bronzul la Festivalul de la Monte Carlo (Imagine: Mihai Vasile/Arhiva Mediafax Foto)

Susţinute de Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, cele 23 de acrobate române au concurat cu trupe de circ din Italia, China, Canada, Statele Unite ale Americii, Rusia, Germania, Franţa, Republica Cehă, Brazilia, Kazahstan.

Pe lângă Clovnul de Bronz, Almas a mai primit două premii speciale din partea Asociaţiei Europene a Circului, respectiv din partea Televiziunii Naţionale din Monte Carlo.

Trupa de acrobate din România a prezentat două numere la Festivalul de la Monte Carlo: primul număr, pe 20 şi 21 ianuarie, iar cel de-al doilea, pe 23 şi 24 ianuarie. Acestea vor susţine un spectacol pentru public pe 27 ianuarie, când vor participa la o recepţie la care sunt invitaţi prinţul Albert şi prinţesa Stephanie de Monaco.

Trupa Almas este singura echipă românească care a fost inclusă anul acesta în competiţia Festivalului de la Monte Carlo.

Anul acesta, Festivalul de Artă a Circului de la Monte Carlo, cel mai important eveniment de gen, a ajuns la cea de-a 35-a ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici