Clara Vodă - cea mai bună actriţă într-un rol secundar la gala Gopo 2011

Clara Vodă a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru partitura din "Eu când vreau să fluier, fluier", la cea de-a cincea ediţie a galei Gopo, care a avut loc luni seară, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti.

111 afișări
Imaginea articolului Clara Vodă - cea mai bună actriţă într-un rol secundar la gala Gopo 2011

Clara Vodă - cea mai bună actriţă într-un rol secundar la gala Gopo 2011 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Acesta este primul premiu Gopo, la prima nominalizare, pentru Clara Vodă. Citându-l pe scenograful Pamfil Francois, aceasta a spus despre premiu: "Îl cam meritam".

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Camelia Zorlescu - "Medalia de onoare", Elvira Rîmbu - "Morgen", Ileana Cernat - "Felicia, înainte de toate" şi Iulia Lumânare - "Caravana cinematografică".

Anul trecut, premiul Gopo pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a revenit Luminiţei Gheorghiu, pentru "Francesca".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici