Cluj: "Muzica celor două Americi", într-un concert simfonic la Filarmonica de Stat "Transilvania"

Un concert simfonic cu titlul "Muzica celor două Americi" va fi susţinut, joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, de Filarmonica de Stat "Transilvania", sub bagheta dirijorului Radu Popa, alături de solişti americani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 afișări

Conform unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Filarmonica de Stat "Transilvania", orchestra simfonică a instituţiei va cânta alături de soliştii americani Daniel Szasz, la vioară, şi Raul Jaurena, la bandeon.

Concertul simfonic "Muzica celor două Americi" va fi dirijat de Radu Popa.

Programul concertului cuprinde lucrări de muzică americană şi sud-americană: "Tango" de Carlos Gardel, "Duo Concertante pentru bandeon, vioară şi orchestră" de R. Jaurena, "Oblivion" de A. Piazzolla, "New York Gotan pentru bandeon, vioară, pian şi contrabass" de R. Jaurena, "Libertango pentru bandeon, vioară, pian şi contrabass" de A. Piazzolla/R. Jaurena, "Hoe-down din Suita Rodeo" de A. Copland, "Suita Strings & Threads pentru vioară şi orchestra de coarde" de M. O’Connor, "Friddle-Faddle" de L. Anderson, "Raiders of Lost Ark" de J. Williams şi "Fantoma de la operă" de L. Weber.

Concertul va avea loc, joi, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici