CNA a prelungit licenţa postului de radio Favorit FM Paşcani, deţinut de fraţii Micula

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să prelungească licenţa audiovizuală a Favorit FM Paşcani, fapt pentru care postul de radio va putea să funcţioneze în continuare, în următorii nouă ani.

155 afișări
Imaginea articolului CNA a prelungit licenţa postului de radio Favorit FM Paşcani, deţinut de fraţii Micula

CNA a prelungit licenţa postului de radio Favorit FM Paşcani, deţinut de fraţii Micula (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

CNA a analizat, marţi, o solicitare a societăţii Clas Media SRL din Oradea de prelungire a licenţei audiovizuale pentru Favorit FM Paşcani, care urmează să expire pe 20 iunie.

Favorit FM difuzează un program tematic-muzical, respectiv folclor, dar şi inserţii de ştiri.

CNA a acordat prelungirea de licenţă a Favorit FM Paşcani cu unanimitatea membrilor prezeţi la şedinţa de marţi (Florin Gabrea, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Radu Călin Cristea).

Asociaţii societăţii Clas Media SRL sunt Ioan Micula şi Viorel Micula, cu câte 50%, potrivit site-ului CNA.

Pe de altă parte, tot în şedinţa CNA de marţi, a fost aprobată prelungirea cu nouă ani a licenţei audiovizuale a postului de radio Sport Total FM din Focşani. Acest post de radio este deţinut de societatea Global Media Expert SRL din Bucureşti, al cărei asociat unic este Călin Letiţia, conform site-ului CNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici