Comediile şi filmele cu poliţişti, preferate de francezi

Comediile şi peliculele poliţiste sunt genurile de programe TV preferate de telespectatorii francezi, potrivit unui studiu dat publicităţii, luni, de Médiamétrie.

25 afișări
Imaginea articolului Comediile şi filmele cu poliţişti, preferate de francezi

Comediile şi filmele cu poliţişti, preferate de francezi (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, mai mult de două treimi dintre francezi (69%) apreciază comediile şi peste jumătate (58%) se uită cu plăcere şi la filme poliţiste.

Pe de altă parte, 75% dintre telespectatorii din Franţa se uită la cel puţin un film francez pe lună, în timp ce peste jumătate văd un film produs în Franţa pe săptămână.

Pe sexe, femeile sunt cele care se uită cel mai mult la filme.

Francezii sunt în principal fani ai serialelor, alocând 70% din timpul dedicat uitatului la TV miniseriilor, 20% - serialelor şi 10% - filmelor TV.

Studiul a fost realizat prin analiza audienţelor din 2009 şi a rezultatelor unei anchete realizate în ianuarie, potrivit Médiamétrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici